Al maig, també llargues distànciesCap de setmana de llargues distàncies dels companys veterans del CA Mollet a diferents trobades esportives: M.Millan i Agus a la PunkTrail de Manresa de 23km, en Pol i Albert Martínez (7è i 8è classificats) als 22km de la Caminada Serralada de Marina, i en Josep Lluís Martín (3r classificats sènior amb 1h 26’) de la Mitja Marató de Cerrato (Baltanás-Palència).

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube