Volant pels carrers de la Milla C.E.Mollet

Monday, May 21, 2018

 Acompanyats per un sol ben lluent, els nostres veterans i les nostres veteranes van participar a la Milla molletana Centre d'Estudis Mollet, que va comptar amb la col·laboració del CA Mollet. Els I les CA Mollet van copar bona part dels pòdiums i classificacions masculines i femenines. Excel·lent forma en aquest final de temporada dels nostres I de les nostres esportistes

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube