II Míting Ciutat de Mollet

Wednesday, May 9, 2018

 

El proper dimecres 23 de maig a partir de les 18h (atletes de l'escola d'atletisme) i les 18:45h a la resta d'atletes participants el CA Mollet amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet del Vallès el II Míting Ciutat de Mollet.

 

Reglament

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube