Montescatano amunt!

Tuesday, April 24, 2018

Diumenge, 22 abril, la Ruth, l’Antonia, José Francisco i en Lluís van participar a la veïna cursa de muntanya Montescatano, amb tres modalitats de 11km, 16km i 21km. Cal destacar la classificació a la distància intermitja, tan femenina amb una tercera (Ruth) i quarta (Antonia) posició, com masculina amb setena (Lluís) posició; i el temps de dues hores de José Francisco a la dura i xafogosa mitja marató de muntanya de Montcada.

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube