Fent de "bombers" a Barcelona

Tuesday, April 24, 2018

Diumenge, 22 d’abril, una vintena  d’atletes corren l’edició 2018 de la Cursa de Bombers de Barcelona. Un grup de veterans fondistes participen a la 20a Cursa de Bombers conjuntament amb més de 14.000 runners més.  El treball dels fondistes  veterans es va veure recompensat a una de les curses més ràpides del calendari català de 10km. Alguns dels temps de l’arribada a meta dels CA Mollet van ser... començant pel Cristian P. (34’57”) seguit pel Raúl D. (35’31”), Sergio (37’27”), José (39’11), Andrés (40’29”), Jordi (41’30”), Josep Maria (43’04”) Jesús (45’04), el trio de Maribel, Agus i Kiko (45’48), Lídia i Olívia  (55’) i el president del CA Mollet, Joan, amb una hora de cursa. Malauradament cal assenyalar la no participació per lesions dels companys Miguel Ángel Catalán i Marc Tort, que van acompanyar al cos de bombers CA Mollet.

Excel·lent organització, recorregut molt ràpid i una meteorologia que ajudava a córrer bé pels carrers barcelonins.

 

Foto: Andrés Garcia.

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube