Comunicat CA Mollet

Wednesday, April 18, 2018

 

 

Benvolguts,

 

Degut a problemes amb la connexió de telèfon i internet, el Club Atlètic Mollet no pot rebre trucades ni consultar in situ les correus electrònics. Us demanem que aquelles coses urgents que necessiteu vingueu presencialment en horari d'oficina i la resta ho feu tot via correu electrònic. Respondrem en la mesura que puguem. És preveu que estarem així aproximadament més d'una setmana.

 

Moltes gràcies per la comprensió.

Secretaria CA Mollet

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube