Setmana de curses metropolitanes i campionats internacionals.

Aquesta setmana molts quilòmetres a les cames dels atletes CAMollet a curses metropolitanes i internacionals. Començant, divendres i dissabte amb les participacions internacionals d’en Manu T irado al Cnat Europea Indoor Madrid i d’en Miguel Angel Catalan i d’en Albert Martinez a la MassRace MitjaMaraton Valencia World Champion. I acabant diumenge amb José Lluis Martín ( 10è amb 26’42”als 7 km del riu a Sant Joan Despí), Andres Garcia (al Duatló Cerdanyola, amb la baixa de Marc Tort per lesió) i quatre companys a la Mitja Marató Montornès (José Gàmez -118è amb 1h30’10”- Jordi Puyuelo, 616è amb 1h 54’, Lluís Olivé –lesionat al km 9- i Raúl D. González -20è amb 1h 19’42”).


El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube