Manuel Tirado doble participació al Cnat Europeu Veterans2018


L’incansable atleta veterà del CAMollet M50, Manuel Tirado, completa una gran temporada indoor 2018, sumant a la doble medalla al Cnat de Catalunya indoor (800 i 1500) i el diploma del Cnat d’Espanya a Salamanca indoor (800), amb la doble participació al Cnat d’Europa indoor, celebrat a Madrid del 21 al 25 de març, amb la posició 26a als 1500m amb 4’41” i la participació al cross de 5km per la Casa de Campo. Afegir que l’entrenador del fondistes, Albert Caballero, també va participar del Cnat Europeo veterans indoor als 1500m i al cros, on va ser 7è de la seva categoria. Cal posar de relleu, enguany, l’entusiasta esperit competitiu del company migfondista veterà palauenc del CAMollet, Manuel Tirado, al conjunt de competicions del calendari atlètic.