Manuel Tirado doble participació al Cnat Europeu Veterans2018


L’incansable atleta veterà del CAMollet M50, Manuel Tirado, completa una gran temporada indoor 2018, sumant a la doble medalla al Cnat de Catalunya indoor (800 i 1500) i el diploma del Cnat d’Espanya a Salamanca indoor (800), amb la doble participació al Cnat d’Europa indoor, celebrat a Madrid del 21 al 25 de març, amb la posició 26a als 1500m amb 4’41” i la participació al cross de 5km per la Casa de Campo. Afegir que l’entrenador del fondistes, Albert Caballero, també va participar del Cnat Europeo veterans indoor als 1500m i al cros, on va ser 7è de la seva categoria. Cal posar de relleu, enguany, l’entusiasta esperit competitiu del company migfondista veterà palauenc del CAMollet, Manuel Tirado, al conjunt de competicions del calendari atlètic.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades