Setmana de curses metropolitanes i campionats internacionals.

Wednesday, April 4, 2018

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta setmana molts quilòmetres a les cames dels atletes CAMollet  a curses  metropolitanes i internacionals. Començant, divendres i dissabte amb les participacions internacionals d’en Manu T irado al Cnat Europea Indoor Madrid i d’en Miguel Angel Catalan i d’en Albert Martinez  a la MassRace MitjaMaraton Valencia World Champion.  I acabant diumenge  amb José Lluis Martín ( 10è amb 26’42”als 7 km del riu a Sant Joan Despí), Andres Garcia (al Duatló Cerdanyola, amb la baixa de Marc Tort per lesió) i quatre companys a la Mitja Marató Montornès (José Gàmez  -118è amb 1h30’10”- Jordi Puyuelo, 616è amb 1h 54’,  Lluís Olivé –lesionat al km 9- i Raúl D. González -20è amb 1h 19’42”).

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube