Atletes del CA Mollet a la Mitja Marató València World Champion2018

 

 

Aquest dissabte, en Miguel Angel Catalán, que va participar amb el dorsal personalitzat: “CAMollet”, i Albert  Martínez, atletes CAMollet, van participar a  la categoria open de la Mitja Marató València World Champion2018 amb  un registre superior a la hora i mitja, seguint l’estela dels millors atletes del planeta que es jugaven el títol individual mundial i per països de la prova dels 21km pels carrers de València.  Una gran experiència per aquests veterans companys de les llargues distàncies, a una de les millors curses del calendari internacional.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube