Campionat de Catalunya de 10.000 metres Màster

Monday, March 19, 2018

 Diumenge, 18 de març al vespre amb una cursa marcada per la meteorologia adversa a 6 graus de temperatura amb pluja intermitent i moments d’aiguaneu a les pistes molt mullades de Sant Celoni a les faldes del Montseny, amb la baixa d’última hora per lesió del company Marc Tort, només l’atleta del CA Mollet Raúl D. González va competir en el Campionat de Catalunya Màster 10.000m pista, categoria M45, amb una final sisena posició amb 35’47”, a més de dos minuts del pòdium (33’27” G. Olivares del A.Manresa, 33’37” E.Vila del UA Terrassa i 33’41”  A.Tassies del AAXafatolls).

 

Resultats

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube