Doble diploma CA Mollet al Cnat d'Espanya Veterà 2018


El CA Mollet va participar aquest cap de setmana, 3-4-5 març, al Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta 2018 a Salamanca. La delegació molletana integrada per dos atletes van aconseguir diplomes (posicions del 4t al 8è) a les seves categories i proves. En Xavier Quilez, prop del pòdium al ser 4t (diploma) en 3.000 mm M60 amb 17’32”, i el doble medallista Manuel Tirado, va guanyar la seva sèrie a Salamanca i va ser finalment 7è (diploma) en 1500mll M50 amb 4’38” i a més va ser 11è en 800mll M50 amb 1’17”. Ara els atletes preparen el proper Campionat d’Europa Màster en Pista Coberta que es farà del 19 al 24 de març a Madrid.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube