Doble 4a posició equips CAMollet al Cnat Catalunya Cross MasterAhir, final de la temporada de cros amb el Cnat Catalunya Cross Màster a Caldes de Malavella (Girona) amb el company José Prieto, de nou al pòdium, amb un gran bronze de Catalunya al M65 i el doble quart lloc equips veterans de cros de M35+M40 (Cristian, Antonio, Pau, Kiko) i de M45+M50 (Marc, Lluis i Raul) sobre distància de 4.5km i 5.9km; amb una bona actuació gràcies a un parell d'atletes entre els vuit primers i la resta companys entre els vint primers de Catalunya. Respecte al Campionat 2017, que equip M35+M40 va fer 10è i el M45+M50 no va presentar-se a categoria equip; els atletes dels CAMollet ha millorat els seus registres 2017 (com Kiko Rosales baixant 2 minuts); seguint la tònica del conjunt d’atletes de cross que han elevat força el nivell i el grau de dificultat per accedir als pòdiums individuals i per equips.


Aquesta clàssica competició gironina tanca la temporada de cros 2017/2018 amb una balanç de notable dels CAMollet Màster per les nombroses participacions, la majoria amb pòdiums, a Vic, Santa Coloma Gramenet, Mollet del Vallès, Gavà, Caldes de Malavella, Sabadell, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Vilanova del Vallès, Caldes de Montbui, Girona, Granollers, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès.