Doble 4a posició equips CAMollet al Cnat Catalunya Cross Master

Monday, February 5, 2018

 

Ahir, final de la temporada de cros amb el Cnat Catalunya Cross Màster a Caldes de Malavella (Girona) amb el company José Prieto, de nou al pòdium, amb un gran bronze de Catalunya al M65 i el doble quart lloc equips veterans de cros de M35+M40 (Cristian, Antonio, Pau, Kiko) i de M45+M50 (Marc, Lluis i Raul) sobre distància de 4.5km i 5.9km; amb una bona actuació gràcies a un parell d'atletes entre els vuit primers i la resta companys entre els vint primers de Catalunya. Respecte al Campionat 2017, que equip M35+M40 va fer 10è i el M45+M50 no va presentar-se a categoria equip; els atletes dels CAMollet ha millorat els seus registres 2017 (com  Kiko Rosales baixant 2 minuts); seguint la tònica del conjunt d’atletes de cross que han elevat força el nivell i el grau de dificultat per accedir als pòdiums individuals i per equips.

 

Aquesta clàssica competició gironina tanca la temporada de cros 2017/2018 amb una balanç de notable dels CAMollet Màster per les nombroses participacions, la majoria amb pòdiums, a Vic, Santa Coloma Gramenet, Mollet del Vallès, Gavà, Caldes de Malavella, Sabadell, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Vilanova del Vallès, Caldes de Montbui, Girona, Granollers, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès.

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube