Presentació oficial Cursa St. Vicenç 2018


Ahir dilluns 08 de gener va tenir lloc la presentació oficial de la XIX Cursa Popular St. Vicenç - 8è Memorial Jordi Solé Tura a l'Ajuntament de Mollet del Vallès.

En ella la primera tinent d'alcalde Mireia Dionisio, el director tècnic del club, Rogelio Vega i un dels voluntaris i socis del Club, Miguel Ángel Catalán van explicar amb detall tots els aspectes de la cursa on s'han volgut destacar la consolidació dels dos recorreguts i del que representa pel CA Mollet aquesta cursa.

Volem remarcar també el nostre agraïment als tres grans patrocinadors de la nostra cursa, Fumirrat, EasyGas i Aural-Widex per la seva gran aportació a la nostra cursa.

Us deixem l'enllaç de la crònica del diari Contrapunt (aquí)

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades