Entrenaments gratuïts Cursa St. Vicenç 2018


Aquest diumenge, 14 de gener a les 10h a les pistes d’atletisme de Mollet, primer entrenament Cursa Sant Vicenç (el segon serà el proper diumenge 21 de gener també a els 10h a les pistes d’atletisme). Són entrenaments gratuïts i aptes per a tots els nivells, que recorreran els dos itineraris de 5km i de 10km de la Cursa de Sant Vicenç, que tindrà lloc el diumenge 28 de gener a les 10.30h. Us esperem.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube