Entrenaments gratuïts Cursa St. Vicenç 2018

Tuesday, January 9, 2018

 

Aquest diumenge, 14 de gener a les 10h a les pistes d’atletisme de Mollet, primer entrenament Cursa Sant Vicenç (el segon serà el proper diumenge 21 de gener també a els 10h a les pistes d’atletisme). Són entrenaments gratuïts i aptes per a tots els nivells, que recorreran els dos itineraris de 5km i de 10km de la Cursa de Sant Vicenç, que tindrà lloc el diumenge 28 de gener a les 10.30h. Us esperem.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube