Inscripcions obertes Cursa St. Vicenç 2018


Un centenar de voluntaris i voluntàries del CAMollet fem una de les curses clàssica del calendari de running català d’hivern, i t’oferim, de nou, dos itineraris amb arribada final a les pistes d’atletisme: 5km100% urbà i 10 km mixte (50% urbà i 50% camins pel paratge rural de Gallecs). A més, tindràs els serveis de guarderia infantil per als fills i filles dels corredors i de les corredores durant la cursa, els serveis de massatges al final de la cursa, vestuaris, dutxa, guarda-roba, begudes a mig recorregut i a l’arribada, i la bossa de corredor (samarreta màniga llarga i productes dels patrocinadors) per a tots els corredors i corredores. A la cursa de 10 km hi ha premis masculins i femenins a cinc categories (18/24 anys 25/39anys, 40/49anys, 50/59anys, 60 i més anys.) i per a equips masculins i femenins de tres atletes. T’esperem diumenge 28 de gener a les 10.30h a la sortida de la Cursa Sant Vicenç. Fes la teva inscripció!!!

CURSA 5km => https://xipgroc.cat/ca/curses/Mollet2018/5k/inscripcio/curta

CURSA 10km => https://xipgroc.cat/ca/curses/Mollet2018/10k/inscripcio/llarga
Descarregar tríptic (aquí)