Inscripcions obertes Cursa St. Vicenç 2018

Tuesday, January 9, 2018

 

Un centenar de voluntaris i voluntàries del CAMollet fem una de les curses clàssica del calendari de running català d’hivern, i t’oferim, de nou, dos itineraris amb arribada final a les pistes d’atletisme: 5km100% urbà i 10 km mixte (50% urbà i 50% camins pel paratge rural de Gallecs). A més, tindràs els serveis de guarderia infantil per als fills i filles dels corredors i de les corredores durant la cursa, els serveis de massatges al final de la cursa, vestuaris, dutxa, guarda-roba, begudes a mig recorregut i a l’arribada,  i la bossa de corredor (samarreta màniga llarga i productes dels  patrocinadors) per a tots els corredors i corredores. A la cursa de 10 km hi ha premis masculins i femenins  a cinc categories (18/24 anys 25/39anys, 40/49anys, 50/59anys, 60 i més anys.) i per a equips masculins i femenins de tres atletes. T’esperem diumenge 28 de gener a les 10.30h a la sortida de la Cursa Sant Vicenç. Fes la teva inscripció!!!

 

CURSA 5km => https://xipgroc.cat/ca/curses/Mollet2018/5k/inscripcio/curta

 

CURSA 10km => https://xipgroc.cat/ca/curses/Mollet2018/10k/inscripcio/llarga
 
Descarregar tríptic (aquí)

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube