Cros Ciutat de Vic (17/12/18)

Tuesday, December 19, 2017

Cros de Vic 🏃🏽🏃🏽

Matí fred amb sortida amb -2❄ i atletes veterans de primera línia competint. Tres voltes de 1.850mt a un circuit bo i agradable de córrer clarament amb sabates-claus per ser molt herbós i ja sense restes del gel matiner, amb una gran pendent de pujada inicial, diversos tobogans curts i combinant revolts i rectes, contínuament. Pistola de sortida i uns 60 atletes veterans/es (veteranes molt poques). Sortida pujant i s''escapen 2 -q acaben guanyant- i durant dues voltes hi ha un grup perseguidor de 10/12 davanter amb Marc pel mig guardant forces i Raúl al final de tot a 4-5mt seguint l'estela. Abans d'iniciar la darrera volta amb la llarga pujada tot s'estira amb avançaments dels CA Mollet a grup de 6-7 de Granollers, Mataró i Cerdanyola. Marc ja darrera del 4t sols i arribant al duo per fer trio amb Raúl, q els atrapo a 1000mt de meta. A la darrera recta de 200mt amb lleu pujadeta, el 4t de Canovelles fa un canvi abans q Marc; Marc (final 5è del cros i 2n màster B amb 19'57") respon per seguir-lo però no pot avançar-lo i Raúl entro a 2-3segons d'ells seguint el seu esprint com a sisè del cros (tercer màster B amb 20'00") distanciat dels perseguidors.
Cros 5.4km molt divertit, amb molts canvis de ritme i tobogans, i no massa ràpid. Recomanable.😉
Seguidament, la jove Ghita en noies cadet fa una 3a posició q sembla li permet sumar els punts per entrar entre les  set atletes de la selecció catalana de cros q competirà al gener al campionat espanyol.🥁

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube