Crònica de les curses de Setembre


Cap de setmana amb bons resultats d’atletes femenines.

Primer, dissabte 9 setembre, l’atleta veterà Andrès Garcia, que combina l’atletisme amb el triatló, va participar al triatló de Tossa de Mar (10 de setembre) i va assolir la 5à posició amb la seva categoria (+40anys) després de combinar les proves de natació, ciclisme i una molt bona cursa a peu. L’endemà, diumenge 10 set, als 10km de PobleNou, la Maribel Íñiguez va ser la 4ª veterana i Pablo Parrado va competir baixant de 38 minuts. Dilluns a la Diada de Catalunya, Cursa muntanya Vall del Tenes a Santa Eulàlia de Ronçana vam participar Gemma Macián, que va fer 3ª en la categoria femenina cursa de 14km, i jo Raúl D. González (10è classificat, cursa 14km).

Cursa Maria Victor de Palau amb bons resultats i participació del CA Mollet

Superant la desena d’atletes del CA Mollet (Pablo, Kiko, Sara, Agus, Andres, Jesús, Millán, Gámez, Marc, Manuel, Maribel) participant a la Cursa Maria Victor de Palau de 7km, del darrer diumenge d’agost per començar la temporada. Els resultats van ser bona bons amb una doble tercera posició de la general masculina amb Marc Tort i la femenina amb Maribel Íñiguez, i amb el company Manuel Tirado com a millor palauenc.

Bona actuació d’atletes del CA Mollet a la Cursa de Festa Major de Santa Perpètua.

Els 5km de la Cursa de Festa Major de Santa Perpètua del 2 setembre, van ser una bona cursa pels quatre atletes del club (Marc, Manuel, Gàmez i Maribel). A més, el company perpetuenc Marc Tort va guanyar la cursa, i en Manuel Tirado i Maribel Íñiguez van fer pòdium, com a tercers classificats veterans.

Atletes veterans i veteranes del CAMollet als pòdiums de les primers curses de la temporada

A més del gran inici de temporada del veterà Marc Tort, amb la tercera posició a la Cursa Maria Victor de Palau-Solità i Plegamans(27 agost, 7km) i la victoria a la Cursa de Festa Major de Santa Perpètua (2 setembre, 5 km). Cal destacar, el company Manuel Tirado: millor atleta palauenc a la Cursa Maria Victor i primer veterà a la Cursa Festa Major Santa Perpètua; , i les companyes Maribel Íñiguez amb la tercera posició de la Cursa Maria Victor i la primera veterana a la Cursa FEsta Major de Santa Perpètua i cuarta veterana a la Cursa de Nou Barris; i la Gemma Macián amb la tercera posició a la cursa de muntanya de la Vall de Tenes.