La XVIII Nit de l'Esport Mollet del Vallès

Monday, February 1, 2016

El Club Atlètic Mollet està d'enhorabona! La XVIII Nit de l'Esport que organitza l'Ajuntament de Mollet del Vallès va premiar com a millor esportista masculí de l'any 2015 a l'Antonio López i com a millor esportista femenina de l'any 2015 a la Sonia Bocanegra. Felicitats pels èxits aconseguits aquest 2015 i n'estem segurs que aquesta temporada serà igual de bona o millor. 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube