Classificats Camp. Catalunya

Friday, May 27, 2016

El passat cap de setmana (21 maig) es va celebrar la fase prèvia del campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil a Castellar del Vallès. Hi van participar 20 atletes del nostre Club i se'n van classificar 15 per la final del proper 11 de juny  a Castellar també.

Moltes felicitats a tots!!!

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube