CA Mollet present a la Selecció Catalana al Ct. Espanya Camp a través Cadet i Juvenil per autonomies

Aquest passat 21 de febrer, s'ha celebrat a Burgos el Campionat d'Espanya camp a través cadet i juvenil per autonomies en edat escolar. Dues de les nostres atletes, Maria Carner i Ghita Bahim han participat en la selecció catalana en categoria cadet i han aconseguit uns grans resultats. Maria Carner: 4a posició amb un temps de 10'18" Ghita Bahim: 71a posició amb un temps de 11'39" Així mateix, l'equip cadet de la selecció catalana ha aconseguit posicionar-se en segona posició de la classificació general amb un total de 43 punts. Novament, moltes felicitats a totes dues i a tot l'equip en general!!

Resultats

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades