CA Mollet ja està a tope!!!

Monday, September 7, 2015

El Club Atlètic Mollet ja ha començat la temporada d'entrenaments i tots ja estem en ple rendiment. Recordeu que les oficines del Club estan a la vostre disposició els dilluns, dimecres i divendres de 18h a 19:30h.

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube