Campions d'Espanya al CA Mollet

Estem d'enhorabona al Club, ja que dos atletes han quedat campions d'Espanya en les següents proves:

28 Juny 2015: Campió d'Espanya Veterans en Llançament de Martell; Josep Mª Puigvilà

21 Juny 2015: Campió d'Espanya per Autonomies en 1.000mll; Antonio López Segura

El passat 21 de Juny, l’atleta Molletà Antonio López Segura, és va proclamar Campió d’Espanya per Autonomies en la prova de 1.000mll amb un temps de 2’33” en la categoria Cadet. El campionat es va celebrar a Alcobendas (Madrid) i l’atleta representava a la selecció catalana d’atletisme, obtenint així, la millor marca d’Espanya.

Moltes felicitats a tots!!!!

antonio lopez segura.JPG
campeonato_de_españa.jpg

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades