CA Mollet a l'Espai Terra de TV3

Wednesday, May 27, 2015

El passat dimarts 26 de maig de 2015 es va emetre el reportatge que va fer el programa Espai Terra de TV3 a l'espai natural de Gallecs. Hi van sortir alguns dels nostres atletes. Us el pengem perquè el pugueu veure.

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube