CA Mollet participa a la Festa de l'Esport al Carrer

Wednesday, May 20, 2015

El passat 17 de Maig, el Club Atlètic Mollet va participar en la tradicional Festa de l'esport al Carrer organitzat per la Regidoria d'Esports i l'Ajuntament de Mollet del Vallès a l'Avinguda Llibertat.
Des de les 11 h fins a les 14 h els nens/es a partir de 6 anys, van poder fer un tast de molts esports presents a Mollet. El Club va organitzar curses de 30 mll perquè tots els nens/es poguessin provar l'Atletisme i ho fessin sols o acompanyats de la família.

 

 

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube