Cursa Sant Vicenç 2021

banner app 1.jpg
cursa sant vicenç 2021.jpg

CURSA SANT VICENÇ

  • L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet organitzen la XXII Cursa Popular de Sant Vicenç, 11è. Memorial Jordi Solé Tura, enguany en format virtual.

  • La cursa de 10 km és de circuit lliure, amb la possibilitat d’acumular la distància durant la setmana del 25 al 31 de gener de 2021.

  • El preu solidari és de 5 euros i els diners recollits es destinaran íntegrament als Bancs d’Aliments de Mollet del Vallès.

  • La inscripció romandrà oberta al web del Club fins al 31 de gener de 2021 fins a les 23:59 h.

  • Tots els inscrits obtindran un obsequi que es podrà recollir a partir de l’1 de febrer a la botiga Decathlon de Mollet del Vallès.   

 

COM PUC PARTICIPAR-HI?

1. Dona’t d’alta a l’APP

        T’has de donar d’alta a VRace by Sportheroes,  creant un compte gratuït

2. Inscriu-te

Una vegada hagis fet el registre, ves al botó de Inscríbete. Fes el pagament i confirma que el botó s’ha posat en verd. Si ho fas a partir de la web del Club Atlètic Mollet, segueix els passos indicats.

 

3. Connecta’t

Sincronitza alguna de les aplicacions esportives que utilitzis per a pujar els teus entrenaments.

 

4. Registra cada activitat

Un cop hagis acabat l’activitat, l’aplicació es sincronitzarà automàticament amb Sportsheroes i els km completats sortiran al perfil que t’hagis creat

5.Recull el teu obsequi

A partir de l’1 de febrer pota anar a recollir el teu obsequi a la botiga Decathlon de Mollet. Recorda acreditar-te amb el nom, cognoms i adreça electrònica amb la que vas fer la inscripció.

0001.jpg