Tecnificació

Després que els atletes passin la seva etapa de l'Escola d'Atletisme on han obtingut el coneixement i pràctica de totes les disciplines de l'atletisme com carreres, salts, llançaments...

Començaran la seva etapa de tecnificació les categories Cadet, Juvenil i Júnior (anys compresos entre el 1997 fins al 2000) on començaran a perfeccionar les seves qualitats per la o les proves en les quals podrà desenvolupar tot el seu potencial atlètic de cara a un futur esportiu, fins a la seva incorporació a la categoria de Promesa.

Els dies d'entrenament d'aquest grup són: Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres de 18:30 h a 20:30 h.

Entrenadors: Rogelio Vega (mig fons, fons i marxa)

Sonia Bocanegra Gil (Velocitat i tanques)

Raúl Gracia del Rio (llançaments i salts)

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Velocitat i salts

El grup de velocitat i salts és un grup d'atletisme des de la categoria cadet fins a veterà. Aquest grup destaca pel treball de la velocitat i els salts.

En el nostre grup tenim atletes destacats que han participat en competicions internacionals en les seves categories i absoluts. Els atletes d'aquest grup es caracteritzen per ser un grup molt diferent però alhora una gran família. Del nostre grup han sortit campions de Catalunya i campions d'Espanya com per exemple, Adrià Burriel, Ingrid Andrès i Carmen Sánchez. I alguns que han format part d'aquest grup com Albert Raga, Ainara Acebedo, Ivonne Konan, Núria Pimpinela...

Horari d'entrenaments: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 18 h a 20:30 h.

press to zoom

press to zoom
14850_10152181959539070_1668483406_n.jpg
14850_10152181959539070_1668483406_n.jpg

press to zoom

press to zoom
1/28

Fondistes

El grup de fondistes són atletes del Club Atlètic Mollet que participen en les carreres de llarg recorregut d'arreu de Catalunya i algunes de la resta de l'estat Espanyol.

Horari d'entrenaments: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 18.30 h a 20.30 h.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Manteniment

El grup de manteniment treballa els següents aspectes:

Escalfament: Activitat cardio-vascular d'intensitat moderada amb la finalitat de preparar l'organisme per un treball de més intensitat. Carrera contínua de 15' a 30' aprox. integrant exercicis de mobilitat articular, tècniques esportives i jocs.

Part Principal: Es pretén augmentar el potencial físic global i les habilitats tècniques tractant de millorar-les. L'entrenament busca el desenvolupament de qualitats, adquirint una major riquesa de moviments que ens permeti rendir al màxim.

Activitats: A l'entrenament englobarem tot tipus d'exercicis amb l'objectiu d'augmentar la capacitat orgànica, muscular i funcional. Els mitjans que farem servir seran la gimnàstica, tècniques esportives, els jocs i classes dirigides coreografiades amb suport musical (steps, GAC, TBC, tonificació, exercicis de pilates, estiraments...).

L'activitat física començarà per una part senzilla i eficaç i acabarà pel més complex amb una planificació del treball organitzat de tasques i intensitats.

Objectius: Resistència cardio-vasculars, mobilitat articular, tonificació, correcció postural coordinació i flexibilitat.

Estiraments: Els treballarem en diferents moments dins la sessió per tal de recuperar la musculatura, alliberar les tensions, ajudar a tornar a l'estat inicial i augmentar la capacitat de moviment articular.

Aquestes classes es realitzen els dilluns, dimecres i divendres en horari de 18 h a 19:30 h.

Monitor: Román Moreno.

press to zoom

press to zoom
IMG_3731.JPG
IMG_3731.JPG

press to zoom

press to zoom
1/37